ÅÅÅÅÅH så deilig det var å kjenne på festivalfølelsen igjen, regn inkludert! Var du på konsert i går? I dag torsdag står åtte artister og band på scenen på våre ulike spillesteder, her skulle det være noe for en hver smak!

Klokka 13: Rebekka og Simen på Kanalplassen

Singer/songwriter Rebekka Lundstrøm får backinghjelp av gitarist Simen Svanevik Bendiksen når hun spiller egne låter for oss på det vi har kalt americanabrønsj. Du kommer til å nyte denne stunden — nydelige låter, sjelfull stemme og gitarspill med særegen klang.

Ting å huske på: Ingenting! Denne konserten er gratis, og med god plass til publikum er det ikke påkrevet med koronasertifikat her. Velkommen!

Hovedscenen: Tora, Odd Nordstoga, Highasakite!

En heftig musikalsk miks på hovedscenen; fyrverkeriet Tora med bluesrock, Odd Nordstoga med sin deilige og underfundige viserock, før popsensasjonen Highasakite avslutter kvelden. Hovedscenen er utsolgt!

Det er første dag med hovedscene i dag, og de aller fleste har nok fått med seg at vi har flyttet denne ut til Bryggebyen Vindholmen. Årsaken til dette er rett og slett for å kunne oppfylle smittevernkravene i trinn 3 av gjenåpningen, og fremdeles kunne invitere flest mulig publikummere på konsert. Canal Streets løsning er faktisk helt unik og har imponert Kulturdepartementets statssekretær, hør bare her:

 • Området er delt inn i fire parallelle kohorter, hver med plass til 500 mennesker.
 • Det er satt ut benker til samtlige publikummere, bakerst på hvert av de fire områdene.
 • Helt fremme ved scenen er det lov å stå, men når du drikker må du sitte.
 • Det er festet qr-kode til menyen vår på hver benk, og når du har bestemt deg foretar du bestilling ved å vinke på en av våre flotte servitører — de kommer da ilende med drikkevarene dine uten at du behøver å lette på fua.
 • Om du vil riste litt på fua allikevel kan du sette fra deg drikkevarer og trekke frem mot scenen. Der er det plass til å stå med god avstand til de andre i din kohort, og adskilt fra de andre tre kohortene.

Ting å huske på:

 • Last ned Helsenorge-appen for kjapt å kunne vise koronasertifikatet ditt, der slipper du å logge inn etter at du har aktivert brukeren din.
 • Vi fyller på kohortene fortløpende. Om du vil sitte med venner bør dere avtale og komme samtidig.
 • Sjesken eller rett og slett ganske sulten? Det finnes ei potetbu inne på området. I tillegg kan du bestille fra Pizzabakerens app, og så leveres det ved inngangen og bringes inn til deg av en av vaktene våre. (Du må komme til kohortporten og ta imot.)

Potetbu

Korona, korona, korona…

Som du kanskje har fått med deg krever vi både billett og grønn status på koronasertifikat for at du skal få slippe inn på konsert. Du kan teste deg gratis hos vår partner Medic Sør; bestill time eller prøv deg på drop-in i Kulturkammeret mellom klokka 11–13 og klokka 18–22.
KLIKK HER FOR Å LESE OM DETTE PÅ VÅR KORONATILTAK-SIDE.

Jazzhotellet fra klokka 19: Bliss og Mathias Eick Quintet

Torsdag på jazzscenen står i blåsernes tegn. Først Bliss, med hisøygutt og trompetist Oscar Andreas Haug, deretter Mathias Eick — som mange kanskje så på scenen med Herborg Kråkevik i går?

Disse konsertene er utsolgt.

Ting å huske på:

 • Du må vise grønt koronasertifikat for å slippe inn på jazzhotellet.
 • Billetten gir gratis adgang til jammen etter konsertene.

Rockscenen fra klokka 20

Temakveldene våre arrangerer vi i Arendal kulturhus, storsalen. I kveld er det hardrock som står på plakaten, når Underwing og Rockebandet Ændal entrer scenen. Vi spår kok!

BILLETTER HER

Ting å huske på:

 • Det er både sitte- og ståplasser i salen. Når du drikker må du sitte.
 • Ingen aldersgrense, de over 18 får skjenkebånd.
 • Du må vise grønt koronasertifikat for å slippe inn. Hurtigtest deg på Kulturkammeret kl 11–13 og etter klokka 18.

Som i går fortsetter musikken utover seine kvelden med jam på jazzhotellet med det rutinerte husbandet og deres gjester. Kanskje dukker noen av dagens musikere også opp?

Inngang på jazzhotellet for jam koster kr 200,- og selges kun i døra og dersom det er kapasitet. De som har billett til jazzkonsertene tidligere på kvelden kommer inn på denne. Vi CS!

Del på: