For en fredag!! Og for et fantastisk konsertsted Bryggebyen viste seg å være! I dag lørdag fortsetter det fine været, og vi har tre deilige musikkopplevelser til dere.

Korona, korona, korona…

Som du kanskje har fått med deg krever vi både billett og grønn status på koronasertifikat for at du skal få slippe inn på konsert. Du kan teste deg gratis hos vår partner Medic Sør; det er drop-in i Kulturkammeret mellom klokka 11–13 og klokka 15.15–18, og på Bratteklev kl 13.15–15.
KLIKK HER FOR Å LESE OM DETTE PÅ VÅR KORONATILTAK-SIDE.

Klokka 13: Jazzbrønsj med Lillegaard Trad Band

Siste band ut på Kanalplassen i år har vært fast innslag på samtlige Canal Street — til og med på den neddempa Local Street-varianten vi gjennomførte i fjor sommer, da de spilte på kirkegården. Her får du New Orleans-jazz av beste merke, krydret med trivelige anekdoter og trivia om låtene de spiller.

Ting å huske på: Ingenting! Denne konserten er gratis, og med god plass til publikum på Kanalplassen er det ikke påkrevet med koronasertifikat her. Velkommen!

Lillegaard Trad Band (foto: Birgit Fostervold)

Lillegaard Trad Band (foto: Birgit Fostervold)

Bratteklev skipsverft kl 14: Bjørn Berge

En marin piknik i bluesens tegn — det er ikke dumt på en lørdags ettermiddag, eller? Konsertstart er ca kl 15.

Ting å huske på:

  • Det blir salg av drikke, men ingen matservering. En piknikteie er ok, men ikke medbragt drikke.
  • Det er satt ut benker så du behøver ikke ta med stol.
  • Du må vise grønt koronasertifikat for å slippe inn. Har du ikke grønn status kan du møte opp til drop-in hurtigtest ved skipsverftet kl 13.15–15.

Kl. 18 på Teaterplassen: Oldefars kanon

Oldefars kanon (foto: Birgit Fostervold)

Oldefars kanon (foto: Birgit Fostervold)

I fjor hadde vi en nydelig opplevelse med familien Haug, vår faste kapellmester Rasmus Solem og Knut Lothe — eller Oldefars kanon, som de kaller seg. Ingenting var mer naturlig enn å invitere dem tilbake i år — kom og nyt en herlig musikalsk stund i den flotte parken på Tyholmen sammen med oss! Steenhuset og Tyholmen kolonial står for servering, med alle rettigheter.

Ting å huske på:

  • Medbragt mat og drikke ikke tillatt.
  • Det er satt ut benker og stoler, du behøver ikke ha med noe å sitte på.
  • Du må vise grønt koronasertifikat for å slippe inn. Dersom du ikke har grønn status kan du hurtigteste deg på Kulturkammeret; åpent kl 11–13 og kl 15.15–18.

Når musikken toner ut på Teaterplassen er Canal Street over for denne gang. Vi takker dere for følget, og for tålmodigheten dere har vist oss når vi etter beste evne har navigert oss rundt etter nasjonale og lokale forskrifter. Å arrangere musikkfestival under pandemi er en krevende øvelse — neste gang vi møtes er det forhåpentligvis under litt andre forutsetninger. Vi CS da!

Del på: