Vi merker at det nærmer seg festival, nå er dagene hektiske! De siste ukene har det stadig dukket opp nye snublefeller, men nå er det meste i ferd med å flaske seg — eller bokse seg, skulle vi kanskje si..!

Med de strenge reglene for servering har vi måttet snu oss rundt og finne en ny arena for hovedscenen, som kan romme så mange bord og kohort-seksjoner som vi har hatt behov for. Sam Eydes plass har rett og slett blitt for snau! Nå rusler vi i stedet litt østover, til den nye bydelen Bryggebyen Vindholmen. Her blir det hovedscene med tilstrekkelig med sitteplasser, og vi vil også opprette en hurtigteststasjon der for de av dere som ikke ennå har grønt koronapass. Denne vil være for testing for alle våre konserter.

VIKTIG: INGEN SLIPPER INN PÅ KONSERT UTEN BÅDE GYLDIG BILLETT OG GRØNT KORONAPASS!
Mer informasjon om timebestilling for testing kommer litt nærmere festival.

Ikke bare måtte vi løse floka med hovedscenen, vi fikk jo også avbud fra en av headlinerne (Bo Kaspers Orkester). Nå er «innbytteren» klar, og det et band som faktisk ikke har spilt hos oss før — det var jo på tide! Med D.D.E. burde feststemninga være sikret, her er allsangfaktoren høy og gutta på scenen av det generøse og topp motiverte slaget. Her bli’ det liv! (D.D.E.-foto: Line Berre)

Og når vi hinter til bokser i første avsnitt så er det selvsagt slik vi vil kunne sørge for at dere får lesket strupen på konsert — en parade av traller, spesialbestilt fra hovedstaden, og glade frivilligservitører står klare til å betjene vårt sittende publikum. De av dere som ikke er så tørste får lov til å stå, selvsagt!

Del på: