a-ha

Arendal 18. juni 2022

Canal Street presenterer a-ha
i Bryggebyen lørdag 18. juni 2022!

Dette blir tidenes konsert i Arendal! a-ha gjør en unik opptreden i full konsertlengde, ved fjorden i Bryggebyen like utenfor Arendal sentrum, lørdag 18. juni 2022.

Registrer deg for nyhetsbrev og vennefordeler nå!

Det er jo nesten ikke til å tro! Tenk deg: et av verdens største popband gjennom tidene, en sommerkveld ved sjøen i Arendal. Her er det bare å glede seg – og forsøke å få tak i billetter. Vi starter billettsalget 22. november klokka 09 sharp! Vi kan love et spektakulært show på alle måter: en stooor scene med fantastisk lyd-, lys- og skjermproduksjon i toppklasse, og på scenen: Morten, Pål og Magne med deres gullrekke av superhits.

a-ha på sjelden sørlandsvisitt

a-ha er legendarisk på alle måter, i Norge og internasjonalt. Bandet har fortsatt den uoffisielle verdensrekorden for antall betalende publikummere på en konsert: 198.000 på Maracana stadion i Brasil (Rock in Rio) i 1991! De har en stor fan-base i over 40 land i alle verdensdeler, de er stadig aktive, og neste år kommer de med både film og nytt album, «True North». Filmen om deres liv og turnevirksomhet – «a-ha – The Movie», regissert av arendalitten Thomas Robsahm – har gått verden rundt siden juni 2021.

Her hjemme i Norge har a-ha en helt egen status som vel ingen andre er i nærheten av. De har vunnet ni Spellemannspriser, solgt ufattelig mange plater og spilt på utsolgte arenaer i alle landsdeler siden 1985. Sørlandet har imidlertid sjelden vært på konsertlisten. a-ha har kun spilt her to ganger tidligere: deres første norgeskonsert var faktisk i Gimlehallen i 1987, og i 2012 spilte de på Sør Arena i Kristiansand for ca 15.000 publikummere. At bandet nå kommer tilbake til Sørlandet er en begivenhet!

God støtte fra Arendals Fossekompani

Vi i Canal Street er utrolig glade og ikke så lite stolte over at vi har sikret oss denne unike konserten. Mange andre arrangører ønsket det samme, men valget falt altså på Arendal og Canal Street. Vi er takknemlige overfor Arendals Fossekompani for at de tok initiativet, og for at de sammen med Sparebanken Sør har bidratt betydelig økonomisk for å sikre at a-ha kommer til byen.

– Å invitere til a-ha-konsert i Arendal har vært en felles drøm for Canal Street og oss i Fossekompaniet over lang tid. Fossekompaniet har riktignok utstyrt Canal Street med de nødvendige økonomiske musklene for å muliggjøre dette, men at a-ha faktisk velger å legge en konsert til Arendal er først og fremst en anerkjennelse av den solide kompetansen og erfaringen som festivalleder Mats og resten av teamet i Canal Street besitter. Vi er utrolig heldige som har så mange flinke og engasjerte mennesker involvert i Canal Street, de skaper virkelig magiske opplevelser for byen vår. Arendal er i en fenomenal utvikling og vi har mye å være stolt av. At verdensstjerner som a-ha nå kommer til Arendal for å spille konsert, føles helt naturlig!

Lars Peder Fensli, finansdirektør i Arendals Fossekompani

a-ha sin manager Harald Wiik gleder seg også til konserten i Arendal.
– Rammen rundt konserten blir noe helt eget. Det er noe av årsaken til at valget falt på Arendal. Vi tror det blir en minnerik konsert, både for publikum og for bandet, sier Wiik.

Attraktive billetter!

Dette blir faktisk den siste muligheten til å se en full konsert med a-ha i 2022 – alle andre konserter på «Hunting high and low»-turneen er nemlig utsolgt. De to konsertene under byfestivalen Over Oslo ble utsolgt på henholdsvis 11 sekunder og 15 minutter! Dette sier sitt om interessen.

Billettsalget til konserten i Bryggebyen starter mandag 22. november kl 09.00!
Da gjelder det å sitte klar! Billettsalget finner du direkte på Ticketco eller via canalstreet.no.

Registrer deg for nyhetsbrev og vennefordeler nå!