Hovedscenen er i ferd med å ta form – og for en fest det skal bli! Vi har allerede lansert MADRUGADA til torsdagen, og nå supplerer vi denne konserten med den raskt stigende stjernen ERLEND ROPSTAD! Samtidig varsler vi folkekjære BO KASPERS ORKESTER og herlige SOL HEILO til fredagens hovedkonsert. Headlineren her holder vi foreløpig hemmelig…

Bo Kaspers Orkester

… trenger vel knapt noen nærmere presentasjon. De har snart holdt på i tre suksessfulle tiår med haugevis av fantastiske sanger som har blitt allemannseie. De skulle spilt Canal Street i 2020 og 2021 men ble forhindret av pandemien. Vi er lykkelig for å endelig få dem på besøk til sommeren!

Erlend Ropstad

Erlend Ropstad

… har lagt stein på stein i sin 17 år lange musikkarriere og blir beskrevet som en klippe og en kolossal artist innen norsk rock. Han har sakte men sikkert gått fra supportjobber på små klubber her hjemme og i Europa og gjennom hundrevis av konserter spilt seg til Øyafestivalens hovedscene og utsolgte konserter i hovedstadens storstue Rockefeller.

I april 2021 ga han ut sitt foreløpig siste album Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille. Albumet fikk terningkast 6 i Dagsavisen, Dagbladet, NRK Sørlandet, samt ellers utelukkende svært gode anmeldelser, høye strømmetall og heftig radiospilling. Hans reflekterende og trygge personlighet, i kombinasjon med kompromissløse låtskriving i den høye og tunge delen av rock, gjør at han beskrives av stadig flere som norsk rocks fremste eksponent for sjangeren. Erlend Ropstad entrer hovedscenen kl 20 torsdag 28. juli. Da bør du være der!

Sol Heilo

Multi-instrumentalisten, musiker, artist og låtskriver Sol Heilo gjorde internasjonal karriere med bandet Katzenjammer i en årrekke i inn og utland. I sin solokarriere har Sol fylt konsertsteder og kuturhus gjennom flere turnéer, og i juni 2021 slapp hun sitt andre soloalbum «Solstice».

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse som utfordrer alle sansene, og å gi de noe de kan ta med seg videre i sine liv. Dette kommer frem gjennom at hun er sterkt involvert i alle deler av sin kunst – hun skriver låtene, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover, og spiller utallige instrumenter.

Sol Heilo

Foreløpig line-up Canal Street 27.–30. juli 2022

Torsdag Sam Eydes plass: TBAERLEND ROPSTAD – MADRUGADA
Fredag Sam Eydes plass: SOL HEILO – BO KASPERS ORKESTER – TBA

Billettsalget er i full gang – med bl.a. juletilbud på dagspass