Vi er superstolte over å ha kapret undergrunnsfavoritten KAMELEN til Canal Street nok en gang!

Etter megasuksessen i 2019 – totalt utsolgt og lett kaotisk – blir dette vanvittig gøy! Kamelen spiller de største festivalene i sommer og vi regner med stinn brakke på Arendal kulturhus onsdag 27. juli! Ikke gå glipp av denne!

Etter å ha sluppet det ærlige og personlige albumet #FRIKJENT til strålende anmeldelser og radiolistinger i januar i år, varmer Kamelen nå opp til sommeren med houselåten Creme de la creme.

–Elsker å spille låten live, og spesielt reaksjonen publikum gir meg når eg spiller den live. Så nå har vi en til låt å stagedive til.

Creme de la creme er laget med et stjernelag av produsenter og låtskrivere, blant annet Anders Nilsen (Matoma, Katastrofe), André Jensen (R3HAB, Tungevaag), Emir Hindic (EMIR, Sushi x Kobe) og Maciek Ofstad (Kvelertak).

Hip hop-artist og historieforteller Kamelen, også kjent som Slim Kamel, ble kjent over natten da han rømte fra politiets varetekt samtidig som han slapp singelen Si ingenting i 2015. Kamelen har, med hyppige utgivelser, etablert seg som en undergrunnsfavoritt og en viktig musikalsk stemme for en underrepresentert gruppe. I 2018 ble han nominert til både Gramo-stipendet og Spellemann for Årets gjennombrudd. Og på veggen henger troféer for albumet Kingpin Slim og låter som blant annet LilHomie, Beng Beng Beng, Si ingenting, Klubbkamel og Vil ba vekk.

Til sommeren tar Kamelen med seg Creme ut på turnescenen, hvor han etter planen skal spille både Bergenfest, Jugendfest, Stavernfestivalen – og selvsagt Canal Street.

Canal Street program – foreløpig line-up:

Onsdag 27. juli

  • Hove amfi: Bjørn Eidsvåg // Stein Torleif Bjella
  • Arendal kulturhus hiphop-scenen: TBA // Kamelen
  • Arendal kirkegård: Sondre Lerche

Torsdag 28. juli

  • Hovedscenen Sam Eydes plass: Hannah Storm // Erlend Ropstad // Madrugada

Fredag 29. juli

  • Hovedscenen Sam Eydes plass: Sol Heilo // Bo Kaspers Orkester // Aurora

Lørdag 30. juli

  • Båtreppen Hisøy: Jonas Alaska // Fadnes

Billettsalget er i full gang!