19. november åpnet vi offisielt billettsalget for årets happening; a-ha i Arendal – og vi solgte ut rubbel og bit, 9500 billetter, på en drøy time..! Helt vilt, rett og slett!

I ettertid har det vært utrolig mange som har henvendt seg i alle mulige sammenhenger for å få kjøpt billetter. Og vi har svart at det vil vi vurdere – for vi vil jo gjerne gi flest mulig anledning til å oppleve denne unike konserten i Arendal.

Vel, vi har vurdert det. Grundig! Først og fremst rent sikkerhetsmessig – om området kan romme enda flere, og om vi kan ta hånd om så mange. Og svaret er: ja! Vi har kommet fram til at vi vil legge ut 1500 billetter ekstra. Dette skjer fredag 22. april kl 09 på vår Ticketco billettkonto.

Mer detaljert info om arrangementet finner dere her på nettsida i tida framover. For eksempel hvordan man best kommer seg til konsert, hvordan opplegget blir der, og ikke minst: én måned før konserten røper vi hvem som skal spille support for a-ha!

Vi selger masse billetter til Canal Street-festivalen også, så det tyder på at publikum er sultne på konsertopplevelser etter to år med pandemi. Programmet så langt ser du her, og festivalbillettene finner du her!