Legendariske Kamelen kommer tilbake – denne gangen på Hovedscenen, Sam Eydes plass!

Onsdag 24. juli:
TORINE // TBA // KAMELEN
>> Billetter finner du hos ticketmaster! <<

Spre ordet til alle du kjenner, for ryktene sier at dette er en konsert det gjør vondt i sjela å gå glipp av!

Hip hop-artist og historieforteller Kamelen, også kjent som Slim Kamel, ble kjent over natten da han rømte fra politiets varetekt samtidig som han slapp singelen «Si ingenting» i 2015.

Siden da har han, med hyppige utgivelser, etablert seg som en undergrunnsfavoritt og en viktig musikalsk stemme. I 2018 ble han nominert til både Gramo-stipendet og Spellemann for Årets gjennombrudd. Og på veggen henger troféer for albumet «Kingpin Slim» og låter som blant annet «Lil Homie», «Beng Beng Beng», «Si ingenting», «Klubbkamel» og «Vil ba vekk».

Albumet «#FRIKJENT» er inspirert av de fire månedene han satt i varetekt for et ran han ikke begikk, der låtene figurerer som et motsvar på anklagene, samtidig som de gir et innblikk i en intenst frustrerende periode i livet.

Klikk under for å se bildene fra forrige gang Kamelen gjestet Canal Street!

2022: Kamelen