Frem til nyttår får du billetter til Canal Street 2024 for samme pris som til 2023-festivalen, så benytt sjansen til å kjøpe billetter – til deg selv, eller til julegaver, bursdagsgaver, farsdag, morsdag, jubileum og alle andre gaver – nå! Ingen av våre fremtidige tilbud vil toppe dette!

>> BILLETTER <<

Fredag 26. juli // DANCE WITH A STRANGER // Hovedscenen, Sam Eydes plass

Dance With a Stranger har 40-årsjubileum og er klare for Canal Street! Herrene Øivind Elgenes (Elg), Frode Alnæs og Bjørn Jenssen kommer med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave, og vil servere hiter som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man, Dance With A Stranger og flere i «ny» innpakning. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid, for med denne stemningen blir det litt av en fest!

Ravi til Canal Street 2024 (foto: Hans Christian Moen)

Torsdag 25. juli // RAVI // Hovedsvenen, Sam Eydes plass

Hvis du ikke fikk med deg Ravi på begynnelsen av 2000-tallet, så må du ha vært enten bevisstløs eller langt ute i verdensrommet..! 😉 Ravi har fortsatt å gi ut musikk med diverse konstellasjoner med jevne mellomrom de siste 25 årene – faktisk nærmere hundre forskjellige album, EP-er, singler og andre formater. Det er vel umulig å tenke seg annet enn at dette blir en konsert med svaiende dans og masse allsang!

Torine til Canal Street 2024 (foto: Willa Wathne)

Onsdag 24. juli // TORINE // Hovedscenen, Sam Eydes plass

Den 23 år gamle globale – og lokale! – musikksensasjonen Torine fra Arendal har markert seg som et unikt tilskudd til den skandinaviske popscenen med over 200 millioner streams og vellykkede turneer i både Europa og Asia. Torine har en stemme, scenetilstedeværelse, musikk og identitet som kvalifiserer henne til en plass blant stjernene.