Sol Heilo er fantastisk uansett hvor hun er, men vi våger å tro at det blir en ekstra dimensjon av fantastisk å høre Holde Rundt Deg i solnedgangen på den stemningsfulle Kirkegårdskonserten.

Onsdag 24. juli // Arendal Kirkegård // SOL HEILO
Billetter finner du her! (Eller hva med festivalpass til uslåelig pris frem til nyttår?)

Multi-instrumentalist, musiker, artist og låtskriver Sol Heilo gjorde internasjonal karriere med bandet Katzenjammer i en årrekke. I sin solokarriere har Sol fylt konsertsteder og kuturhus gjennom flere turneer, og i juni 2021 slapp hun sitt andre soloalbum Solstice.

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse som utfordrer alle sansene, og å gi de noe de kan ta med seg videre i sine liv. Dette kommer frem gjennom at hun er sterkt involvert i alle deler av sin kunst – hun skriver låtene, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter.

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, som bæres av dynamiske og sjangeroverskridende arrangement. Hennes tilstedeværelse og formidlingsevne har gjort henne til en av landets mest populære artister. En konsertkveld med Sol Heilo er noe du sent vil glemme!


FORELØPIG LINE-UP 2024:

Onsdag 24. juli

  • Hovedscenen:  Torine // tba // Kamelen
  • Jazzscenen: I LIKE TO SLEEP // tba
  • Kirkegårdskonserten: Sol Heilo

Torsdag 25. juli

  • Hovedscenen:  tba // Ravi // tba
  • Jazzscenen: Veslemøy Narvesen sekstett // tba

Fredag 26. juli

  • Hovedscenen: Valentinerne // Dance With A Stranger // Violet Road
  • Jazzscenen: Little North + Oscar Andreas Haug // tba

Billetter til 2023-priser finner du på ticketmaster!