Canal Street er stolte over å fortelle at torsdagens hovedscene-lineup nå er komplett – sistemann ut er ingen ringere enn Chris Holsten!

Chris Holsten har satt et solid avtrykk i norsk musikkhistorie med albumene Bak en fasade og Gå bli lykkelig, du. I januar avsluttet han den storslagne turnéen Rekk opp hånda foran et fullsatt Oslo Spektrum – det for andre gang i sin karriere.
— Å få spille arenakonsert i Oslo Spektrum én gang var stort. Å få gjøre det en gang til drøyt ett år etter er nesten litt uvirkelig. Det er noe helt eget å stå på scenen i den mektige salen og høre publikum synge med, forteller Chris.

Sammen med sitt eminente band er Chris klar for å lage god stemning og nyte allsangfaktoren over hele landet når de tar fatt på festivalsommeren 2024, med hitlåter som Smilet i ditt eget speil, Bare når det regner, Slå hjerte, slå og Rekk opp hånda.
— Vi har fremdeles Spektrumkonserten brusende i blodet og kan knapt vente til sommeren. Å få reise rundt og spille, synge og danse med folk på landets mange festivaler er alltid et høydepunkt! avslutter Chris.

Med denne fantastisk headlineren for torsdagen er Canal Street 2024 fullbooket! Har du skaffet deg festivalpass?


LINE-UP 2024:

Onsdag 24. juli

  • Hovedscenen: brvge // Torine // Kamelen
  • Jazzscenen: I LIKE TO SLEEP // Helge Lien Trio feat. Tore Brunborg
  • Kirkegårdskonserten: Sol Heilo

Torsdag 25. juli

  • Hovedscenen:  Rockebandet Ændal // Ravi // Chris Holsten
  • Jazzscenen: Veslemøy Narvesen sekstett // Solveig Slettahjell Quartet

Fredag 26. juli

  • Hovedscenen: Valentinerne // Dance With A Stranger // Violet Road
  • Jazzscenen: Little North + Oscar Andreas Haug // Aarset/Storløkken/Kleive

Billetter finner du på ticketmaster!