Amund Maarud & Lucky Lips

,
Amund Maarud & Lucky Lips

Da Amund Maarud slo seg sammen med Lucky Lips fant de suksessformelen sammen.

Bluesrockeren Amund Maaruds 2018-album «Perfect Stranger», sammen med americana- og bluegrassbandet Lucky Lips, ble en formidabel suksess. Dette lykkelige felleskapet har resultert i mange flotte konserter, og i mars er deres andre album varslet.

Amund Maarud er en artist som ikke stopper opp, men fortsetter å utforske nytt terreng med mer akustiske instrumenter og en sjangermessig dreining mot americana og roots i større grad enn noe han har gjort på plate til nå. Det er country, bluegrass og soul-referanser i lydbildet, i tillegg til Amunds sterke bluesidentitet i både vokal og gitar.

Lucky Lips ble kåret til #1 European Bluegrass Band 2011. De består av meget dyktige instrumentalister og utgjør til sammen et kollektiv med briljans og groove – som skreddersydd for dette samarbeidet. Låtene er skrevet for å kunne passe denne settingen, og vokalist Malin Pettersen er en skinnende diamant som krydrer det hele med harmonier og duetter.

Inspirasjonskilder for albumet, soundet og samarbeidet er folk som Blake Mills, Ry Cooder, Buddy Miller, Robert Plant og Little Feat. Amund er særlig begeistret for måten disse artistene blander det akustiske og det elektriske på. Det gir ham en stor utfordring som gitarist, sanger og låtskriver, og Amund fortsetter å raffinere sin musikalske signatur.

Kvalifikasjoner

Publisert

1. november 2019

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.