Halie (foto: Renata Rashka)

Til tross for bare fire utgitte singler er det ingen tvil at den unge pop-kometen Halie har fått oppleve stor suksess. Det norske artister bruker flere år på å oppnå kan denne 18-åringen krysse av på listen bare ett år inn i artistkarrieren sin.

Dette eksepsjonelt musikalske talentet fra Bergen brukte sommeren 2018 på å spille hele 20 festivaler, bl.a. Øyafestivalen, Bergenfest, Slottsfjell og Pstereo. Veien til de store scenene har hun helt klart gjort seg fortjent til. Da hun holdt sin konsertdebut under Vill Vill Vest i 2017 var det rett og slett ikke nok plass i lokalet. Konserten høstet en eventyrlig 6-er i Bergens Tidende, mens selveste New Musical Express trakk henne frem som et høydepunkt på festivalen.

Bergens nye stjerneskudd har blitt omtalt som «den nye unge lovende» – en påstand som ble ytterligere forsterket etter bergensjentas opptreden på by:Larm i mars 2018. Hun regjerte derimot spådommene og fylte Sentrum Scene til randen. Konserten ble etterfulgt av en rekke hyllende anmeldelser og en gjev gjesteopptreden i Lørdagsrevyen.

Det er ikke bare by:Larm som har gjort Halie bemerket. Etter hun spilte Where’s The Music Festival i Nordkoping, med en produsent for Skavlan i lokalet, ble hun umiddelbart booket til å spille Nordens største TV-show – forøvrig er det første gang i showets historie at de introduserer en så ung og fersk artist!

Foto: Renata Rashka

Del på:
Kvalifikasjoner

, ,

Publisert

6. mars 2019

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.