Highasakite (foto: Jørgen Nordby)

LANDETS MEST HYLLEDE BAND! Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.

(Foto: Jørgen Nordby)

Slik oppsummerte iTromso.no konserten sist vinter, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte turné. Blant annet gjestet bandet for andre gang et utsolgt fullskala Oslo Spektrum, noe få andre band får til.

I februar slapp bandet albumet Uranium Heart, nok en gang til strålende anmeldelser og terningkast 5 i Aftenposten og Dagsavisen. Som regelen har blitt med dette bandets utgivelser ble flere låter umiddelbare radiofavoritter; tittellåta har hatt tung rotasjon i hele år, mens singelen Elastic State Of Mind var nummer én på norsk radio flere uker.

Nå nylig – og så godt som uten forvarsel – slapp bandet enda mer ny musikk. Denne gangen har Highasakite laget et minialbum de har valgt å dele i to deler. Første del er ute nå, og med hit-singelen Can I Be Forgiven vises et band som sprudler av skaperglede!

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til de alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten og turnert verden over flere ganger. Uranium Heart-turneen har tatt bandet rundt på utsolgte konserter i hele Skandinavia, og nå er det endelig tid for å besøke noen flere norske festivaler! Highasakite gleder seg til å møte publikummet sitt igjen med helt nytt materiale og med en ny, storslått og spektakulær liveproduksjon.

Del på:
Kvalifikasjoner

,

Publisert

15. november 2019

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.