Kamelen (foto: Magnus Haraldsen)

En av de heteste hiphopartistene i Norge kommer til Bankgården 24. juli: Kamelen – nettopp nominert til Spelemannsprisen for Årets gjennombrudd!

Den unge hiphoplegenden Kamelen har for lengst etablert seg som en undergrunnsfavoritt her til lands. «Si Ingenting» er allerede for en moderne rap-klassiker å regne, og hits som «Beng Beng Beng» og «Lil Homie» gir til stadighet gjenklang i byenes smug og gater.

Marcus Kabelo Møll Mosele – bedre kjent under artistnavnet Slim Kamel eller i nyere tid Kamelen – er en norsk rapper fra Laksevåg i Bergen. Rapperen fikk en rekke mediaoppslag da han i 2015 rømte fra politiets varetekt samtidig med at han slapp singelen «Si ingenting». Kamelen har signert med rapkollektivet og plateselskapet NMG/G-Huset, og i 2017 kom han ut med albumet «Ambivalent». Han ble nominert til Spelemannsprisen 2018 i klassen Årets gjennombrudd & Gramo-stipend.

Kamelen er nå også ute med ny musikk i form av EP-en «Lyca Mobil» og singelen «Fuck M Meg», og mer musikk gis ut på nyåret. Han ser frem til noen spennende samarbeid med andre artister – og ikke minst gleder han seg selvsagt til å invitere til en energisk konsert på Canal Street!

foto: Magnus Haraldsen

Del på:
Kvalifikasjoner

, , ,

Publisert

14. februar 2019

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.