Rem & Rem

Håvard Rem er en av våre mest folkekjære poeter og en prisvinnende forfatter. Simen Rem er en erfaren musiker som har turnert hele Europa og USA. Sammen utgjør de duoen Rem & Rem – far og sønn, musikk og poesi, bok og album.

(foto: Marthe Vannebo)

I hele ti år har de turnert landet med konserter bestående av sterk lyrikk og musikk. Deres nyeste samarbeid tar utgangspunkt i Håvards siste lyrikksamling, Almanakk (Cappelen Damm, 2020). Boka som inneholder 365 dikt, et dikt for hver dag i året, er allerede trykket i tre opplag. I år har boka blitt til musikkalbumet ved samme navn, produsert av Simen og utgitt på Norges største uavhengig plateselskap Grappa Musikkforlag.

Siden første konsert i 2011 har duoen opptrådt i alt fra kirkerom og bibliotek til Rockefeller, fra festivaler og kulturhus til Oslo Spektrum. Gjennom konsertforestillingene har publikum kommet nært på tekstene og musikken til Rem & Rem, samt de norske oversettelsene av Bob Dylan og Leonard Cohens sangskatt, kjent fra albumsuksessene Cohen på norsk og Dylan på norsk.

Kvalifikasjoner

, ,

Publisert

21. mars 2022

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.