Talentscenen UnderStreet 2021

Se hvem som vant

UnderStreet er talentscenen for unge musikere i Agder og Telemark

Scenen er et samarbeidsprosjekt mellom Canal Street, Sørnorsk jazzsenter og Ungdommens kulturmønstring. Framførelsen på talentscenen UnderStreet vil vurderes og juryeres av en fagjury bestående av profesjonelle musikere og fagfolk innenfor musikkbransjen. Årets jury består av bassist Ole Kelly Kvamme, singer/songwriter Sheila Simmenes og rapper Big Daddy Karsten — sistnevnte gjorde seg sist bemerket med en sterk innsats i den norske MGP-finalen.

Ved vurderingen vil det bli lagt vekt på egenprodusert musikk, tekniske og improvisatoriske ferdigheter, kreativitet, originalitet og fremføring. Vinneren får opptre på en av hovedscenene påfølgende år.

Årets UnderStreet-artister

Jakob Tørå Hæier, kl 14

Jakob Tørå Hæier, 18 år fra Arendal. Tenor som driver med musikk og teater.

Jakob Hæier
The Breadheads

The Breadheads, kl 14.30

The Breadheads er en energisk gjeng på fem fra Kristiansand som spiller alternativ pop-punk. De sier selv de er det

—søteste råkkebandet fra Kristiansand! Skjelv av frykt når vi inntar scenen. Vi ELSKER råkk, pønk og pop. Men aller mest elsker vi BRØD.

Bandet har spilt sammen i snart fire år, og har gitt ut EP-en «Sorry, but who asked» og singelen «Ghosts». Du finner dem på Spotify og andre strømmetjenester.

The Breadheads er: Stella Marie Sillitoe (gitar + vokal), Iona Idunn Owen Lyngstad (vokal), Ulrik Lynnebakken (gitar),  Isak Nilsen (bass) og Kristian Nyjordet Nordby (trommer).

Aina Wassvik, kl 15

Aina Wassvik er 23 år og kommer fra Bø i Telemark. Hun blir beskrevet som et stort låtskrivertalent med fengende, melodiøse låter, tekster som treffer og en flott countrystemme. I 2018 slapp hun sin debutsingel «My Way».

På UnderStreet 2021 har hun med seg musikerne John Terje Johnsen (trommer), Ole-Roy Bendiksen (bass) og Tom Runar Aasen (gitar).

Aina Wassvik
Heartfall

Heartfall, kl 15.30

Heartfall er et metalcore band bestående av fire medlemmer fra Arendal, Grimstad og Kristiansand. Musikken henter inspirasjon fra prog-rockens elementer, blandet med aggresjonen til deathcore & deathmetal, energien til punken, samt de catchy delene til metalcoren og grooven! Bandet er i full gang med produksjon av sin debut-EP.

Heartfall består av Ruben Pettersen (vokal), Erik Hansen Fuentes (gitar), Eivind L. Bie (bass & clean vokal) og Tobias Stene (trommer).

Fall Factor, kl 16

Alternativ rock / melodisk hardcore band fra Kristiansand. Bandet lager musikk om håp, håp om at det i morgen kommer en bedre dag. Låtene deres handler mye om mental helse og om å sloss for det en tror på. En må fortsette å pushe seg fremover, det blir bedre. 

Fall Factor er Didrik (24) vokal/gitar, Runar (25) trommer, Mikey (25) gitar og Konno (27) bass.

Fall Factor