Oi, oi, oi, det var en torsdag av den vel bløteste typen — har du rukket å tørke? I dag fredag ser det heldigvis lysere ut, og vi gleder oss til rock på hovedscenen og americana på kulturhuset. Og så skal ungdommene i aksjon, på talentscenen UnderStreet!

Klokka 13: Countryskøytebrønsj med Melkesyra

Melkesyra er et band for seg sjøl, det er ikke mange som kan skryte av å være headhunta til skøytemesterskap — for å stå for musikken! Vi anbefaler deg å ta turen til Kanalplassen og finne ut av hva dette er for noe.

Ting å huske på: Ingenting! Denne konserten er gratis, og med god plass til publikum er det ikke påkrevet med koronasertifikat her. Velkommen!

Talentscenen UnderStreet kl 14

Talentene entrer scenen på jazzhotellet fredag ettermiddag. Her kan du oppleve fremtidas musikere, aldeles gratis. Vi oppfordrer alle til å ta turen innom og støtte de up-and-coming artistene; tilsammen fem stykker. Du kan lese mer om talentscenen i denne presentasjonen.

Ting å huske på:

 • Du må vise grønt koronasertifikat for å slippe inn. Hurtigtest deg på Kulturkammeret kl 11–13 dersom du ikke har grønn status.

Hovedscenen: Amund Maarud & Lucky Lips, D.D.E., DumDum Boys!

En kveld i blues og rockens tegn — selv med en rokering av headliner i tolvte time tror vi at dette blir en festkveld. Hovedscenen er utsolgt!

Hovedscenen er som kjent flyttet ut til Bryggebyen Vindholmen, for at vi skal kunne oppfylle smittevernkravene i trinn 3 av gjenåpningen, og fremdeles invitere flest mulig publikummere på konsert.

 • Området er delt inn i fire parallelle kohorter, hver med plass til 500 mennesker.
 • Det er satt ut benker til samtlige publikummere.
 • I går hadde vi ståområde helt fremme ved scenen, det blir det IKKE i dag.
 • Det er festet qr-kode til menyen vår på hver benk, og når du har bestemt deg foretar du bestilling ved å vinke på en av våre flotte servitører — de kommer da ilende med drikkevarene dine uten at du behøver å lette på fua.
 • Om du vil riste litt på fua kan du stå bak benken din. Det er god plass mellom hver benkerad.

Ting å huske på:

 • Last ned Helsenorge-appen for kjapt å kunne vise koronasertifikatet ditt, der slipper du å logge inn etter at du har aktivert brukeren din.
 • Vi fyller på kohortene fortløpende. Om du vil sitte med venner bør dere avtale og komme samtidig.
 • Husk «meteren»!
 • Sjesken eller rett og slett ganske sulten? Det finnes ei potetbu inne på området. I tillegg kan du bestille fra Pizzabakeren Kystveien via deres app, og så leveres det ved inngangen og bringes inn til deg av en av vaktene våre. (Du må komme til kohortporten og ta imot.)

Potetbu

Korona, korona, korona…

Som du kanskje har fått med deg krever vi både billett og grønn status på koronasertifikat for at du skal få slippe inn på konsert. Du kan teste deg gratis hos vår partner Medic Sør; bestill time eller prøv deg på drop-in i Kulturkammeret mellom klokka 11–13 og klokka 18–22.
KLIKK HER FOR Å LESE OM DETTE PÅ VÅR KORONATILTAK-SIDE.

Jazzhotellet klokka 21: Amgala Temple!

Amund Maarud er ikke før ferdig på hovedscenen før han må haste til byen for å spille med Lars Horntveth og Gard Nilssen. Jazzscenen har spilt for utsolgte dører, disse gutta er intet unntak. SOM vi gleder oss!!

Konserten er utsolgt.

Ting å huske på:

 • Du må vise grønt koronasertifikat for å slippe inn på jazzhotellet.
 • Billetten gir gratis adgang til jammen etter konsertene.

Countryscenen fra klokka 20

Temakveldene våre arrangerer vi i Arendal kulturhus, storsalen. I kveld er det country — eller, rettere: americana — som står på plakaten, med Malin Pettersen og Jørund Vålandsmyr & Menigheten. Som Maarud skal Malin Pettersen først spille på hovedscenen, før hun går på solo i kulturhuset. Vålandsmyr & co spilte på miniutgaven av fjorårets festival; Local Street, og vi digga det! Har du somla for lenge med billettkjøp til hovedscenen er dette et knall alternativ!

BILLETTER HER

Ting å huske på:

 • Det er både sitte- og ståplasser i salen. Når du drikker må du sitte.
 • Du må vise grønt koronasertifikat for å slippe inn. Hurtigtest deg på Kulturkammeret kl 11–13 og etter klokka 18.

Som i går fortsetter musikken utover seine kvelden med jam på jazzhotellet med det rutinerte husbandet og deres gjester. Kanskje dukker noen av dagens musikere også opp?

Inngang på jazzhotellet for jam koster kr 200,- og selges kun i døra og dersom det er kapasitet. De som har billett til jazzkonsertene tidligere på kvelden kommer inn på denne. Vi CS!