Canal Street utvides med en ekstra dag på Sam Eydes plass – onsdag 26. juli får en ung profil og fire artister:

BeaThoven – Capow x 2G – Simen Steinklev – Lokander

Vi inviterer til en ny hovedscenedag med en spennende line-up med fire unge artister! Dette er en videreføring av den hiphop-scenen – sist sommer med Simen Steinklev og KAMELEN for et fullstendig utsolgt hus! Vi tar nå steget ut på Sam Eydes plass, dette blir fantastisk!

Foto i topp: Trygve Espejord

BeaThoven

Beathoven 2023

Den maskerte trioen i Beathoven har opp gjennom årene høstet over 60 millioner streams. Det var imidlertid ikke før i 2022 de virkelig fikk sitt store gjennombrudd. I løpet av kalenderåret står gutta allerede med tre singler på førsteplass i Norge, blant annet «SØR-AFRIKA» som lå på 1. plass i to måneder gjennom sommeren. Dette har ført til at trioen har fått spille foran 30 tusen mennesker på både VG-lista og Norway cup, i tillegg til diverse scener rundt om i Norge.

Gjengen kan love høy energi, allsang og moshing. I oktober ble det suksessfulle året kronet med nominasjon til “Årets gjennombrudd” på P3-Gull under livesending på P3-aksjonen. Dette virker kun bare å være starten på en av Norges kanskje heteste og mest spennende acts, med store overraskelser og et voldsomt show.

Capow x 2G

Capow x 2G 2023

Capow x 2G består av 12 og 14 år gamle Bruno Capodistrias (Capow) og Imanuel Kimani (2G) fra Kløfta og Oslo. Capow har tidligere sluppet tre singler men fokuserer nå utelukkende på samarbeidet med 2G. Guttene er foreløpig bare 12 og 14 år gamle og har en lang karriere foran seg..!

Singelen «31. etasje» ble sluppet tidlig i 2022. Den gikk rett inn på Spotify Top 10 lista, og fikk gullstatus bare noen uker seinere! Låta har også allerede mange millioner streams, og gutta har fått massiv oppmerksomhet på Tik Tok, der den er brukt i over 5000 unike videoer. «31. etasje» handler egentlig om at de ofte sniker seg inn på Plaza Hotell og tar glassheisen til topps for å se på utsikten.

Simen Steinklev

Simen Steinklev 2023

Simen Steinklev er i vinden med albumet «FØRST SKAL VI LEVE», med låta «Hilsen vi som skulle bli no» som har sirkulert på P3 hele sensommeren. Han vender nå tilbake til Canal Street 2023 etter å ha satt fyr på Store Torungen året før! 22-åringen fra Arendal er kjent for å dra i gang et helt vilt sammensatt kaos av et show, så dette kan du ikke gå glipp av.

Lokander

Lokander 2023

Lokander vant Canal Streets talentscene Understreet 2022. Han sier selv: Lokander er en artist med høy solfaktor og sjarmfaktor. Musikken hans kan beskrives som en bekymringsfri sommerdag på 70-tallet og med bandet sitt er han nå klar til å ta deg med til varmere strøk.

Hovedscenen Sam Eydes plass, onsdag 26. juli fra klokka 17:
LOKANDER – SIMEN STEINKLEV – CAPOW X 2G – BEATHOVEN

VELKOMMEN til en superkveld – billetter finner du her

PS Husk også førjulskonsert med CC Cowboys med mulighet for julebord i tillegg!