Nico D

Nico D er Norges fremste reggae-ambassadør med sin nr. 1-hit på Jamaica, «Ruff Times», feat. Jah Mason.

Etter mange år som gjesteartist for rappere i Norge (Jaa9 & OnklP, El Axel, Tungtvann etc.) etablerte Nico D seg utover 2000-tallet som egen artist. Han ga ut albumet «To The World» sammen med Admiral P i 2009, og etter mye hardt arbeid og markedsføring gikk singelen hans «Ruff Times» med Jah Mason helt til topps på de Jamaicanske hitlistene. En milepæl for en norsk reggae-artist!

Nico har spilt over hele Norge, inkludert de største festivalene. Han har og spilt på de største reggae-festivalene i Jamaica, og turnert Frankrike med Jah Mason. Nico jobber nå med et norsk prosjekt. Samtidig slipper han engelskspråklige singler og samarbeider med internasjonale artister på løpende bånd.

JAH ARK

Et av Skandinavias aller beste «soundsystem». Med miksen av klassisk roots-reggae, massive dancehall-tunes og egne dubplates av høy internasjonal klasse, ligger alt til rette for en massiv reggaekveld som du bør få med deg! Jah Ark Manifest har spilt og promotert reggae i Oslo siden 1999, og har bygd seg opp et solid rykte som premissleverandør av ektefølt live reggaemusikk. Hvis du ennå ikke har vært på en real JAM-kveld i regi av Jah Ark Manifest er det bare å glede seg!

Kvalifikasjoner

, , , , , , ,

Publisert

30. november 2017

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.