Madrugada 2021 (foto: Knut Aaserud)

Madrugada returnerer – Europaturné med ny musikk

Madrugadas gjenforeningsturné for to år siden ble en triumfferd gjennom fjorten europeiske land. Nå annonserer de norske rockelegendene at en ny turné er på trappene, med flere konserter i Norge. 4. og 5. februar inntar Madrugada Oslo Spektrum igjen – og 28. juli står de på Canal Streets hovedscene på Sam Eydes plass i Arendal sentrum. For en fest!

Foto: Knut Aaserud

På Madrugadas forrige Europaturné i 2019, opplevde bandet at fanskaren hadde vokst betydelig i årenes løp, og flere steder ble konsertene utsolgt så fort at større arenaer måtte bookes. Madrugada hadde vært både elsket og savnet, og det var et lidenskapelig og til dels ungt publikum som møtte bandet på veien.

Sentralt for gjenforeningsturneen var bandets debutalbum «Industrial Silence», som feiret 20 år i 2019. Denne gang vil publikum også få servert et par helt nye låter, siden bandet i disse dager jobber med ny musikk.

Madrugada er en kunstnerisk og kommersiell suksesshistorie. De har vunnet fem Spellemannpriser, to Alarmpriser, og sluppet fem studioalbum, ett livealbum samt en rekke singler og EP-er som har solgt til gull og platina.
Da bandet ble oppløst i 2008, etter å ha fullført sitt selvtitulerte sistealbum på pur viljestyrke, syntes historien å være over. Gjenforeningen for to år siden ble et uventet – men gledelig – nytt kapittel. Fra første tone i øvingslokalet var det klart at den musikalske magien fortsatt var til stede. Ikke lenge etter at turneen var over, bestemte bandet seg for å satse videre; «Vi ønsket bare at turneen skulle fortsette!»

Nå har tiden kommet til et nytt kapittel i historien om Madrugada. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Kvalifikasjoner

, , ,

Publisert

11. desember 2021

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.