Bo Kaspers Orkester (SE)

,
Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester endelig tilbake til Canal Street! Et av våre aller mest etterspurte band – et fantastisk orkester og et band for store festkvelder!

Foto: Karl-Magnus Boske

Siden 1992 har Bo Kaspers Orkester gitt ut 12 studioalbum og tre samleskiver som til sammen har solgt i over 2 millioner eksemplarer. De har over to tiår skapt klassiske låter som «Det går en man omkring i mina skor», «Hon är så söt», «Amerika», «Ett & noll», «Vi kommer aldrig att dö», «Ett ögonblick i sänder», «Undantag», «I samma bil», «Innan allt försvinner» og mange flere. Deres lett sofistikerte blandning av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner ble i hjemlandet Sverige belønnet med en Grammis for Årets band 1998. Siden har de fått utmerkelser og publikumskjærlighet i fleng – bandet har en stor fanskare og er en fest for en enhver stor anledning!

Album som «Söndag i sängen» (1993), braksuksessen «På hotell» (1994), og de etterfølgende «Amerika» (1996), «Kaos» (2001), «Vilka tror vi att vi är» (2003) og «Hund» (2006) har alle blitt kjære publikumsfavoritter.

Bo Kaspers (BKO) ble dannet i 1991 og består av Bo Kasper Sundström (vokal og gitar), Fredrik Dahl (trommer), Michael Malmgren (bass), og Mats Schubert (tangenter og gitar). I de siste årene har også trompetisten Peter Asplund vært med å satt sitt preg på BKO-soundet og gitt stadige hint tilbake til de første jazzete suksessplatene. Den distinkte bruk av visper fra trommis Dahl på de siste utgivelsene drar også linjene bakover.

Kvalifikasjoner

, , , ,

Publisert

16. desember 2021

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.