Natalie Sandtorv

Natalie Sandtorv – en fantastisk liveartist som sammen med bandet er en eksplosiv opplevelse. I 2016 vant hun jazzprisen Årets jazztalent.

Vokalist og låtskriver Natalie Sandtorv fra Ålesund har det siste året for alvor tatt steget inn i jazzmanesjen. I 2016 mottok hun prisen ”Årets Jazztalent” fra Moldejazz og Sparebank 1 og startet med det på sitt debutalbum, “Freedom Nation”, som ble spilt inn i februar i Ocean Sound Recordings (Giske, NO) og ble sluppet på Øra Fonogram 6. oktober. Nå er de på releaseturné i Norge, Tyskland og Danmark.

Tekster og vokal som står sterkt over primale grooves, og et fyldig teppe av synth og alternativt saksofonspill, gir et musikalsk lydbilde som fenger, med røtter i jazz som speiler seg i urban folk, indie, og spiritual music.

Bandet Sandtorv har håndplukket til dette prosjektet er en massiv, rørende, engasjerende utfordrer til det standard jazzoppsettet og er et friskt bindeledd mellom moderne jazz og populærmusikk og består av profilerte musikere fra den europeiske musikkscenen. De har et bredt nedslagsfelt som hører hjemme på en rekke ulike scener og klubber utover de vanlige jazzklubbene.

I sommer spilte de på Moldejazz og København jazzfestival, og førstnevnte endte med utsolgt konsert og syv fantastiske anmeldelser.

Del på:
Kvalifikasjoner

, ,

Publisert

21. desember 2017

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.