Bliss

Bliss

Bliss er et band fra jazzlinja i Trondheim, som spiller energisk samtidsjazz. 

Lo Copapan Ensemble

Lo Copapan Ensemble

Lo Copapan Ensemble er et knippe energiske italienske musikere under ledelse av fiolinisten Anais Drago. Repertoaret er gypsy jazz, string swing og mer.

Karl Bjorå’s Aperture

Karl Bjorå’s Aperture

I søken etter et inderlig og eget utrykk tar Karl Bjorå’s Aperture i bruk enkle og vakre melodier i kombinasjon med kontrapunktiske rytmer.

Lars Andreas Haug band

Lars Andreas Haug band

Lars Andreas Haug band spiller originalskrevet musikk beskrevet som vakker, sprelsk, groovy, underfundig, humoristisk, spontan og utforskende.

Hot Club de Norvège

Hot Club de Norvège

String Swing-gruppa Hot Club de Norvège har norsk rekord i utholdenhet. I 2019 feirer de 40-årsjubileum!

Dream

Dream

Dream: Paolo Vinaccia, Eivind Aarset & Ståle Storløkken – atmosfærisk, energisk og groovy! Alle tre har spilt på Canal Street før, men i andre bandkonstellasjoner.

Simpelthen

Simpelthen

Vi har gleden av å presentere et særdeles talentfullt, ungt jazzband til Canal Street – vinnerne av fjorårets talentscene: Simpelthen!

Inger Marie Gundersen

Inger Marie Gundersen

Feels like home – Inger Marie med nytt album og releasekonsert på Canal Street lørdag 28. juli!

Camilla Susann Haug

Camilla Susann Haug

Vi har gleden av å presentere Camilla Susann Haug – en artist som har tilført Sørlandets musikkmiljø profesjonell kompetanse, vakker musikk og fascinerende spilleglede!

Bushman’s Revenge

Bushman’s Revenge

Bushman’s Revenge er en trio som setter de fleste andre såkalte power-trioer i skammekroken, med sin unike mix av jazz og progressiv rock.

Ellen Andrea Wang

Ellen Andrea Wang

Nominert til Spelemannsprisen for sitt siste album Blank out og godt etablert i den europeisk jazzeliten: Vi har gleden av å presentere Ellen Andrea Wang på Canal Street!

Natalie Sandtorv

Natalie Sandtorv

Natalie Sandtorv – en fantastisk liveartist som sammen med bandet er en eksplosiv opplevelse. I 2016 vant hun jazzprisen Årets jazztalent.