Rockebandet Ændal

Rockebandet Ændal er et hardtslående metalband med opprinnelse fra Arendal, som har satt en ny standard med sine legendariske sceneopptredener med full klikkings og blodsmak i munnen!

Bandet består av medlemmer fra band som Stonegard, Bulk, Benea Reach og YTO. Dette fyrverkeriet av et live-band har siden sin oppstart i 2008 høstet mye ros for sine utgivelser og konserter. De leverer en sømløs blanding av metal og mørk stonerrock med elementer fra hardrocken, med norske tekster. Forbered deg på en sann fest av brutal energi, med fullt trøkk og massivt lydbilde!

Bandet skriver selv:
«Ikke bare er bandnavnet tatt fra Norges hardeste by, Arendal, men alle medlemmene er ekte Æ’ndalitter som er oppvokst på trusler, vold og fyll. Bandet har også den uoffisielle norgesrekorden i å spille på den nå nedlagte Hovefestivalen flest ganger, da de var det eneste bandet som ble invitert til å spille der hele fire år på rad (2010-2014).»

Rockebandet Ændal er snart aktuelle med ny musikk. Før sommeren 2019 slipper de en ny EP, med fire hardtslående låter som viser bandets svært gode evne til å koke opp gamle rocketriks til ferske og moderne uttrykk med overdrevet volum, groove og samspill.

«experiencing Rockebandet Ændal live is simply like receiving a good beating»
– The Goose, 2018

Del på:
Kvalifikasjoner

, ,

Publisert

22. mars 2019

2 Kommentarer

 1. Avatar

  Når starter konserten, og hvem spiller først? Gleder meg uansett veldig til å se begge disse banda live for første gang!

  Svar
  • csarendal

   Hei, Jill! Headbangers’n’Mash-kvelden starter i 21-tida (dørene åpnes); Camp Abby går på klokka 22 og Rockebandet Ændal ca kl 2345. Sees der!

   Svar

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.