Simen Steinklev

Rapperen Simen Steinklev tilhører kollektivet Ladnera fra Arendal.

I februar 2020 ga han ut albumet Dårlig tid som et samarbeidsprosjekt med Jango – også han medlem av Ladnera.

Versene leveres alltid med tonnevis av karisma og selvtillit, og jeg har ingen problemer med å tro på at de faktisk kommer til å nå de store målene det er tydelig at de har satt for seg selv. Det er langt fra alle unge rappere som utviser så mye allsidighet på debuten sin som Jango og Simen Steinklev gjør her. En mulig årsak kan være samarbeidet i det kreative kollektivet Ladnera, som begge artistene deltar i. Når unge idérike folk finner sammen, blir ofte resultatet større enn summen av delene. Dårlig Tid er et prosjekt som både innfrir forventningene, og gjør deg sulten på mer.

UnderDusken.no

Låta Overalt fra denne plata ble anbefalt av Urørt og havnet på P3s «Best akkurat nå». Steinklevs solo-singler Fire Dusin og Skitten Søring har begge også gått sine runder på P3, Tommy Tees National Rap Show og P3X. Singelen Ikke spør meg havnet på Spotify sin New Music Friday Norway-liste.

Medie- og musikkollektivet Ladnera huser et knippe artister, fotografer og videoprodusenter som alle jobber sammen for å løfte hverandres prosjekter. Opprinnelig fra Arendal er de nå basert i Oslo, og står selv for alt fra promotering til musikkvideoer, produksjon, sangskriving og management. Ladnera består av rapperne Simen Steinklev, Jango (Faraja Monsieur Basaluci) og Omar Okapi, fotografene Endre Gjendem, Jakob Bakke og Bendik Beraas, filmfotografen Johannes Laukvik Nannestad og produsenten Ulf Martin Grindheim.

Kvalifikasjoner

, , ,

Publisert

27. april 2022

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.