Underwing

Underwing er en intens blanding av groovy rytmer, melankolsk stemning, hardtslående hooks og den dominerende vokalen til Enyeto Kotori.

Gjennom inspirasjon fra sjangre som prog, stoner og grunge har bandet utviklet et eget, unikt musikalsk uttrykk. Kort fortalt: hvis Black Sabbath og Alice in Chains hadde fått et barn som ble adoptert av Tool, som tilfeldigvis var naboer med Soundgarden og Motorpsycho ville resultatet blitt Underwing.

I løpet av de tre siste årene har bandet spilt over 100 konserter rundt omkring i Norge, noe som har bidratt til å gjøre liveopptredenene deres til det eksplosive, energiske maskineriet det er i dag.

Underwing har også brukt mye tid i studio, og 1. juni 2019 slapp bandet sin andre EP, «Spirals». Utgivelsen var både digital og med et begrenset opplag på vinyl, på deres eget plateselskap Pinecone Records. Det nye materialet er mer ambisiøst og selvsikkert enn deres debut-EP «Kaela Upsweep» fra 2017, og ble mottatt med gode kritikker av både nasjonal og internasjonal presse.

Underwing er for tiden i studio og skriver materiale til sitt debut-album «The Initiation».

Underwing

Del på:
Kvalifikasjoner

, , ,

Publisert

3. januar 2020

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.