Oldefars kanon

Camilla Susann Haug – vokal / Oscar Andreas Haug – trompet / Lars Andreas Haug – tuba / Rasmus Solem – piano /Knut Lothe – trommer

To nordlendinga og tre søringa. Ka bi det?

Tre ganger Haug, Solem og Lothe kommer tilbake til Canal Street. Fjorårets suksess i parken på Teaterplassen fikk festivalen til å invitere dette herlige bandet tilbake. Hva du får høre? En salig blanding av både egenkomponerte sanger og lånte klassikere, ledet av konferansier Knut Lothe bak trommene.

Bandets historie:

Bandet spilte for mange oldefedre på Østlandet på 2010-tallet. Nå reiser de nedover kysten med sin løse kanon og bombarder sin musikk til alle som har hatt oldeforeldre.

Far i huset, Lars Andreas Haug, har reist over hele verden med sin tuba; fra ørkenen Siwa i Egypt, til Kina, India og Japan. Kona hans, Camilla Susann Haug, forsker i indisk klassisk sang og kler sine nordnorske mørketidssanger i indiske farger. Sønnen deres, Oscar Andreas Haug, spiller trompet. Han er akkurat ferdig med tre år på den velrennomerte jazzlinja på NTNU i Trondheim. Snart skal han flytte til København for å studere Master på Rytmisk musikkonservatorium.

I Oldefars kanon får du også høre Haug-familiens svært så gode venn; den magiske pianisten og produsenten Rasmus Solem. Og sist, men så absolutt ikke minst; den vidunderlige Bodøværingen Knut Lothe på trommer. En skikkelig bra musiker og mann, som foreldrene Haug studerte på Norges musikkhøgskole sammen med på slutten av forrige årtusen.

Vi lover en konsert utenom det vanlige. Oldefars kanon er både fengende, stillferdig, lekent, finurlig, og til tider ganske morsomt.

Del på:
Kvalifikasjoner

, ,

Publisert

13. juli 2021

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.