Simpelthen (Foto: Mona Hauglid)

Vi har gleden av å presentere et særdeles talentfullt, ungt jazzband til Canal Street – vinnerne av fjorårets talentscene: Simpelthen!

Simpelthen ledes av trompetisten og komponisten Oscar Andreas Haug. De spiller egenkomponert materiale av Haug og vant med dette fjorårets talentscene på Canal Street. Bandet ble til på musikklinja på Dahlske videregående skole i Grimstad.

Trompetist Oscar og bassist Håkon går sitt avsluttende år der, mens pianist Johannes og trommeslager Tobias har vært på Sund folkehøgskole dette året. I år utvider de bandet også med Zakarias Meyer Øverli på saksofon, fra Edvard Munchs musikklinje i Oslo. Oscar har bodd i Arendal i fem år. På denne tiden har han hatt glede av å få delta i Sørlandets rike musikkliv, gjennom bl.a. Sørnorsk ungdomsstorband og Arendal Big Band. Til høsten skal Oscar videre på studier på jazzlinja i Trondheim.

Besetning:

Oscar Andreas Haug – trompet, Zakarias Meyer Øverli – saksofon, Johannes Rønning – piano, Håkon Hult-Nystrøm – bass, og Tobias Rønnevig – trommer.

(Foto: Mona Hauglid)

Del på:
Kvalifikasjoner

, , , ,

Publisert

23. mars 2018

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.