Andrew Ripper (photo: Brandon)

Andrew Ripper – musikalsk fyrverkeri til Pollenkonserten med dancehall, afrobeat og reggae!

Sanger og låtskriver Andrew Ripper er en kongolesisk/zambisk/norsk artist som først og fremst er inspirert av dancehall, afrobeat og reggaemusikk. Andrew har sunget og skrevet musikk siden barndommen, og har de siste årene blitt godt kjent på Sørlandet og i flere afrikanske land for sin nyskapende og fengende stil. Han har bodd flere år i Arendal, og har for tiden base i Kristiansand.

Nytt album kommer i løpet av 2019, og mens vi venter på det kan vi glede oss over den nye singelen «Twerk it», som allerede har over 53.000 views på Youtube. Musikkvideoen «Rudeboy» som kom i høst, fikk over 100.000 views i løpet av første uka.

Med hits som «Chérie», «Rudeboy» og «Jack & Rose» har han allerede toppet spillelister og etablert seg på radiostasjoner i afrikanske land som Zambia, Kongo, Tanzania, Malawi og Uganda,i samarbeid med store artister som Tbwoy og T-Sean.

Andrew bruker sin bakgrunn fra Kongo, Zambia og Norge til å skape et spennende multikulturelt uttrykk i musikken sin. Her til lands har han tidligere varmet opp for artister som blant annet Madcon, Timbuktu, Philip Emilio og Salif Keita.

Til Canal Street kommer Andrew med sin faste kompanjong DJ Freddie, i tillegg vil han også ha med musikere og dansere.

Foto: Brandon

Del på:
Kvalifikasjoner

, ,

Publisert

27. februar 2019

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.