UPTO88

UPTO88

UPTO88 er et band som synger om å reise tilbake i tid til da kjærligheten var på sitt sterkeste.

Gnist for Kidz!

Gnist for Kidz!

Bli med inn i GNIST for Kidz sin forunderlige verden: Her bor det to trommiser, en fyr med fele og mange forskjellige lyder.

Ingrid Vetlesen

Ingrid Vetlesen

Sopranen Ingrid Vetlesen har sunget i Arendal ved flere anledninger. Nå kan du oppleve henne under BarneStreets lørdagsformiddag på Teaterplassen!

Arild Andersen Group

Arild Andersen Group

Arild Andersen Group – fantastisk, norsk jazz på øverste, internasjonale hylle: Dette er etter alle mål helt utenom det vanlige!

I am K

I am K

I am K – fascinerende og vakker elektronisk pop fra Kristiansand til Pollenkonserten 27. juli.

Johnny B

Johnny B

Johnny B er et coverband med utgangspunkt i Grimstad, og litt i Oslo. De spiller under mottoet «Romslige med tanke på grep, takt og tekster…».

Andrew Ripper

Andrew Ripper

Andrew Ripper – musikalsk fyrverkeri til Pollenkonserten med dancehall, afrobeat og reggae!

Country Heroes

Country Heroes

Country Heroes, med Jørund Vålandsmyr fra Arendal, spiller nye låter med lyden av klassisk country – hør dem på «Roser og tistler» i Bankgården!

The Northern Belle

The Northern Belle

Vi ønsker Spellemannsnominerte The Northern Belle – med dobbeltnominerte Johanne Flottorp fra Åmli – velkommen til vår countryfest i Bankgården!

Vazelina Bilopphøggers

Vazelina Bilopphøggers

Vazelina Bilopphøggers startet opp i romjula 1979 hjemme hos Arnulf «Høgger’n» Paulsen. I snart 40 år har de spilt tusenvis av konserter og forestillinger!

OnklP

OnklP

Pål Tøien, bedre kjent som OnklP, har i 15 år levert låter hele Norge fester, gråter og ler til. Til Canal Street kommer OnklP med band og fett liveshow!

Razika

Razika

Razika legger opp – men Canal Street har sikret seg en av de aller siste konsertene deres i 2019! Pollenkonserten lørdag 27. juli – da er det bare å stille!

Nico & Vinz

Nico & Vinz

Den norske suksessduoen Nico & Vinz er det nærmeste man kan komme hitgarantister i Norge. I 2019 kommer de til Canal Street Arendal og Pollenkonserten!

ISÁK

ISÁK

Vi er utrolig glade for å kunne presentere ISÁK! Deres sensasjonelt gode vokalist Ella Marie tok fullstendig kontroll på Stjernekamp og vant hele greia!