Arild Andersen Group

Arild Andersen Group

Arild Andersen Group – fantastisk, norsk jazz på øverste, internasjonale hylle: Dette er etter alle mål helt utenom det vanlige!

I am K

I am K

I am K – fascinerende og vakker elektronisk pop fra Kristiansand til Pollenkonserten 27. juli.

Andrew Ripper

Andrew Ripper

Andrew Ripper – musikalsk fyrverkeri til Pollenkonserten med dancehall, afrobeat og reggae!

Country Heroes

Country Heroes

Country Heroes, med Jørund Vålandsmyr fra Arendal, spiller nye låter med lyden av klassisk country – hør dem på «Roser og tistler» i Bankgården!

The Northern Belle

The Northern Belle

Vi ønsker Spellemannsnominerte The Northern Belle – med dobbeltnominerte Johanne Flottorp fra Åmli – velkommen til vår countryfest i Bankgården!

Kamelen

Kamelen

En av de heteste hiphopartistene i Norge kommer til Pollenkonserten 27. juli: Kamelen – nettopp nominert til Spelemannsprisen for Årets gjennombrudd!

OnklP

OnklP

Pål Tøien, bedre kjent som OnklP, har i 15 år levert låter hele Norge fester, gråter og ler til. Til Canal Street kommer OnklP med band og fett liveshow!

Razika

Razika

Razika legger opp – men Canal Street har sikret seg en av de aller siste konsertene deres i 2019! Pollenkonserten lørdag 27. juli – da er det bare å stille!

Nico & Vinz

Nico & Vinz

Den norske suksessduoen Nico & Vinz er det nærmeste man kan komme hitgarantister i Norge. I 2019 kommer de til Canal Street Arendal og Pollenkonserten!

Ella Marie og ISÁK

Ella Marie og ISÁK

Vi er utrolig glade for å kunne presentere dette flotte bandet med den sensasjonelt gode vokalisten Ella Marie! Hun tok fullstendig kontroll på høstens Stjernekamp og vant hele greia!