UPTO88

UPTO88

UPTO88 er et band som synger om å reise tilbake i tid til da kjærligheten var på sitt sterkeste.

Nico D

Nico D

Gjensyn med Nico D: ikke mange norske reggae-artister kan skryte på seg å ha blitt lista som nummer én på Jamaica. Trolig er Nico D den eneste!

I am K

I am K

I am K – fascinerende og vakker elektronisk pop fra Kristiansand til Pollenkonserten 27. juli.

Johnny B

Johnny B

Johnny B er et coverband med utgangspunkt i Grimstad, og litt i Oslo. De spiller under mottoet «Romslige med tanke på grep, takt og tekster…».

Andrew Ripper

Andrew Ripper

Andrew Ripper – musikalsk fyrverkeri til Pollenkonserten med dancehall, afrobeat og reggae!

Vazelina Bilopphøggers

Vazelina Bilopphøggers

Vazelina Bilopphøggers startet opp i romjula 1979 hjemme hos Arnulf «Høgger’n» Paulsen. I snart 40 år har de spilt tusenvis av konserter og forestillinger!

OnklP

OnklP

Pål Tøien, bedre kjent som OnklP, har i 15 år levert låter hele Norge fester, gråter og ler til. Til Canal Street kommer OnklP med band og fett liveshow!

Razika

Razika

Razika legger opp – men Canal Street har sikret seg en av de aller siste konsertene deres i 2019! Pollenkonserten lørdag 27. juli – da er det bare å stille!

Nico & Vinz

Nico & Vinz

Den norske suksessduoen Nico & Vinz er det nærmeste man kan komme hitgarantister i Norge. I 2019 kommer de til Canal Street Arendal og Pollenkonserten!

ISÁK

ISÁK

Vi er utrolig glade for å kunne presentere ISÁK! Deres sensasjonelt gode vokalist Ella Marie tok fullstendig kontroll på Stjernekamp og vant hele greia!