Real Ones (Foto: Francisco Munoz)

I to tiår har Real Ones imponert som et fantastisk liveband og et av landets mest originale band. Overalt hvor de spiller tar de folk med storm.

I februar 1994 holdt Real Ones sin første konsert i hjembyen Bergen. 23 år seinere, 10 album, 2 Spellemannspriser, nesten 1000 konserter i 15 land på 3 kontinenter seinere, er de fem barndomsvennene klare for nye eventyr! De fem er Ivar Vogt, Jørgen Sandvik, Kåre Opheim, Øystein Skjælaaen og David Vogt.

Gruppa, som synger utelukkende på engelsk, lager musikk som kan karakteriseres som folk-rock mot melodiøs pop, men som også er inspirert av psykedelia og orientalsk musikk. Ifølge en anmeldelse hos VG representerer platen Home With The Girls In The Morning et resultat som er «…nydelig, helhetlig og melodiøst album av det rustikke, organiske og harmoniske slaget. Real Ones skriver flotte og stemningsfulle sanger fulle av lekre instrumentale detaljer.»

Bandet er kanskje inne i sin mest kreative periode noensinne, med 5 album på de siste fem årene, – og et nytt album på gang rett over nyttår. De slipper singler i hele høst. Den nydelige ”Hey Junior” spilles nå stadig på en radiostasjon nær deg. Vi gleder oss til å presentere dem på Sam Eydes plass torsdag 26. juli.

Kvalifikasjoner

, , ,

Publisert

16. november 2017

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.