CC Cowboys

CC Cowboys

Rockebandet CC Cowboys er blant de mest profilerte norske artister i radio- og konsertsammenheng. De besøkte Canal Street i 2016 og er nå tilbake!

MK’S Marvellous Medicine

MK’S Marvellous Medicine

Marie Kristin Dale og trioen MK’S Marvellous Medicine har spilt seg til et godt rykte som live-band med sin groovy «Post Hendrix» gitarrock!

Simen Lyngroth

Simen Lyngroth

Simen Lyngroth pakker sin myke stemme og vakre sanger inn i et røft og kantet lydbilde. Han har spilt på Canal Street før, med bandet Ask, men nå kommer han med sitt soloprosjekt.

Camilla Susann Haug

Camilla Susann Haug

Vi har gleden av å presentere Camilla Susann Haug – en artist som har tilført Sørlandets musikkmiljø profesjonell kompetanse, vakker musikk og fascinerende spilleglede!

Elephant9

Elephant9

Elephant9 er et musikalsk monster man knapt har sett sidestykke til – i Norge eller i internasjonal sammenheng.

Violet Road

Violet Road

Dette er bandet som Canal Street-publikummet har forelsket seg i. Etter utallige henvendelser må vi bare kapitulere: Violet Road må tilbake!

Kim Larsen (DK) AVLYST

Kim Larsen (DK) AVLYST

Danmarks ”Åge Aleksandersen” har vært på Canal Street før, og satte da publikumsrekord. Vi forventer det samme igjen – for Kim holder fortsatt så ettertrykkelig koken!

Real Ones

Real Ones

I to tiår har Real Ones imponert som et fantastisk liveband og et av landets mest originale band. Overalt hvor de spiller tar de folk med storm.