CC Cowboys

CC Cowboys

Rockebandet CC Cowboys er blant de mest profilerte norske artister i radio- og konsertsammenheng. De besøkte Canal Street i 2016 og er nå tilbake!

MK’S Marvellous Medicine

MK’S Marvellous Medicine

Marie Kristin Dale og trioen MK’S Marvellous Medicine har spilt seg til et godt rykte som live-band med sin groovy «Post Hendrix» gitarrock!

Simen Lyngroth

Simen Lyngroth

Simen Lyngroth pakker sin myke stemme og vakre sanger inn i et røft og kantet lydbilde. Han har spilt på Canal Street før, med bandet Ask, men nå kommer han med sitt soloprosjekt.

10cc (UK)

10cc (UK)

10cc kommer til Canal Street, og Graham Gouldman garanterer at alle av gruppas hitsingler skal bli spilt!

Janove

Janove

Med to ferske soloalbum i gitarkassa kommer Janove til Canal Street-hovedscenen med storslått og groovy rock!

Underwing

Underwing

Underwing spiller en musikk som både er moderne metall og litt nostalgisk 70-talls tungrock, og kanskje kan kalles progressiv grunge.

Violet Road

Violet Road

Dette er bandet som Canal Street-publikummet har forelsket seg i. Etter utallige henvendelser må vi bare kapitulere: Violet Road må tilbake!

Kim Larsen (DK) AVLYST

Kim Larsen (DK) AVLYST

Danmarks ”Åge Aleksandersen” har vært på Canal Street før, og satte da publikumsrekord. Vi forventer det samme igjen – for Kim holder fortsatt så ettertrykkelig koken!

Adam Douglas

Adam Douglas

Adam Douglas har et sjeldent særpreg som kjennetegner hans musikk og fantastiske stemmeprakt.

Clawfinger (SE/NO)

Clawfinger (SE/NO)

Norsk-svenske CLAWFINGER – det utrolig energiske crossover rockebandet, med samfunnskritiske tekster og en knallsterk attityde – er tilbake!

Real Ones

Real Ones

I to tiår har Real Ones imponert som et fantastisk liveband og et av landets mest originale band. Overalt hvor de spiller tar de folk med storm.