Violet Road (foto: Daniel Mikkelsen)

Dette er bandet som Canal Street-publikummet har forelsket seg i. Etter utallige henvendelser må vi bare kapitulere: Violet Road må tilbake! Sist vi opplevde dem var i en forrykende og fascinerende konsertopplevelse på Merdø for et par år siden. Vi har bare ventet på å se dem igjen. Nå avslutter de torsdagskvelden på Sam Eydes plass, – etter selveste Kim Larsen!

Tromsøbandet Violet Road fikk sitt virkelige gjennombrudd våren 2013, da de nordnorske livekongene endelig ble hele Norges livekonger. Med deres album «Peter Every and His Marching Band», og et samarbeid med selveste Åge Aleksandersen, gikk bandet rett til topps på iTunes-lista og sendte deres to album flere uker inn på Norges offisielle albumliste. Den påfølgende turnéen og festivalsommeren ble møtt av toppkarakterer og trampeklapp fra nord til sør.

For de som ennå har til gode å oppleve bandet, er Violet Road et rede fylt med fire brødre og en vokalist med stemmen utenpå skjorta. Popmusikk, melankolske stemninger, en fandenivoldsk feststemning, vakre harmonier, trekkspill, mandolin, saksofon, tangenter i alle fasonger og en tøtsj av svensk visetradisjon. Bandet er på et vis en hel sjanger i seg selv – og må bare oppleves live!

Foto: Daniel Mikkelsen Photography

Se bildene fra Merdøkonserten 2015 her, og fra konserten på Sam Eydes plass 2014 her.

Kvalifikasjoner

,

Publisert

30. november 2017

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.