Allerede halvveis i festivalen – har du det fint? Vi koser oss voldsomt over å se så mange blide fjes i bysentrum, la oss gjøre også fredagen til en dag å minnes med glede!

Som vanlig er det de minste som er tidligst oppe; merk deg at BarneStreet tar turen ned til Teaterplassen for de neste to dagene. Det er den lille parken mellom Tyholmen kolonial og jazzhotellet Clarion Hotel Tyholmen; perfekt for barnas konserter og aktiviteter! Og apropos konsert så er det Tomas F Band og rockemoro som står på plakaten for dagen – klokka 12 starter de sitt show.

Vi byr på både jazzpiknik og jazzbrønsj

Klokka 13 er det tid for et av årets nye arrangement; jazzpiknik på Bratteklev skipsverft. Les i den lenkede artikkelen om transportmuligheter til stedet. Oppdatert klokka 09.15: jazzpikniken er nå UTSOLGT. Det er kun de som kan fremvise gyldig billett som kan benytte båttransporten ut til Bratteklev. Det er ikke salg av mat på stedet, så ta gjerne med piknikkurv. For deg som er interessert i skipsfart og historie er det mulig å bestille omvisning på dette gamle verftet i forbindelse med arrangementet, det koster kr 100,-. Konsertstart er klokka 14.

Har du ikke sikret deg billett til jazzpikniken kan du i stedet nyte en jazzbrønsj i byen, denne gangen er det velkjente Lillegaard Trad Band som spiller opp. Klokka 13 på Poppes plass!

Talentscenens andre og siste dag

UnderStreet ruller videre, i dag skal fem nye talenter vise seg frem. De spiller utendørs, på Teaterplassen etter at BarneStreet har pakket sammen for dagen. Fra klokka 14, gratis arrangement!

Hvilken scene velger du for kvelden?

Som i går har vi tre kveldstilbud til dere. På hovedscenen på Sam Eydes plass er det pop- og rockehistorien som feires, med Arendal Big Bands Bruce Springsteen-konsert klokka 17 før crooneren Luke Elliott blander nostalgi og nyere inspirasjon fra klokka 18.30. To allsangfremmende artister avslutter på hovedscenen; klokka 20.15 er det gjenhør med ELOs slagere, og klokka 22.15 forventer vi høy partyfaktor når selveste Boney M anført av originalmedlem Liz Mitchell går på scenen!

På jazzhotellet er det som i går tre band på programmet, denne gang er alle med lokal tilknytning. Kvelden innledes klokka 19 med unge og talentfulle Fastland, et band som har utspring fra Dahlske VGS. Klokka 20 går så Decoy på scenen. Det er allerede to år siden de ble utfordret av festivalsjef Mats til å spille under Canal Street, vi gleder oss til et gjensyn! Jazzkveldens siste artist er Lars Andreas Haug Band. De slapp nylig et nytt album, og vil presentere dette for oss i løpet av settet. Etter konsertslutt er det som vanlig jam med husbandet parallelt med DJ lounge i baren. I kveld er det DJ Ellen og Pål Koren Pedersen som snurrer plater – Pål skal bare gjøre seg ferdig med spillejobben som medlem av Decoy først..!

Nyskapningen «Temakveld i Bankgården» har nå kommet til hardrock; tittel for kvelden er Headbangers’n’mash (tog du’an?) og på scenen står først Camp Abby og deretter Rockebandet Ændal – med splitter nytt materiale!

Yr melder sol og opp mot 30 grader – ta vare på deg selv og de du er glad i, husk solkrem, en solhatt og nok væske, så holder dere hele kvelden ut uansett om det er på jazzhotellet, Sam Eydes plass eller i Bankgården du har tenkt deg. Vi CS!

Del på: