MK’S Marvellous Medicine

,
MK's Marvellous Medicine

Marie Kristin Dale og trioen MK’S Marvellous Medicine har spilt seg til et godt rykte som live-band med sin groovy «Post Hendrix» gitarrock! MK’s Marvellous Medicine er sann musikkglede og formidling i toppklassen. Denne trioen skaper de helt store øyeblikkene, de øyeblikkene som publikum husker og setter pris på.

Det er selvsagt solisten selv, Marie Kristin Dale, som er midtpunktet i MK’s Marvellous Medicine. Hennes ferdigheter som gitarist er alene gode nok til å skape en karriere. Legg til hennes soul-inspirerte sang, låter og  bandlederegenskaper, så har du supertalentet fra Bergen.

Marie Kristin lager ny og frisk gitar-musikk. Inspirasjonskilder er Stevie Ray Vaughan, John Mayers Trio, Jimi Hendrix, Susan Tedeschi, Albert King og Joe Bonamassa. Repertoaret består hovedsaklig av MKs egne sanger, resten er nye og gamle låter forankret i den gitarbaserte musikken.

Ryktet om Marie Kristin og trioen spredte seg raskt, og snart spilte de supportjobber, konserter og festivaler rundt omkring i landet. Den friske miksen av bluesete gitar, soulinspirert sang og  rock’n’roll slo an. Bluesrocken er tilbake, ny frisk og vital!

Se bildene fra trioens forrige besøk ved Canal Street:

MKs Marvellous Medicine 2016

Kvalifikasjoner

, ,

Publisert

29. juni 2018

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.