Whoa! For en festivaluke så langt! Det syder og koker i sentrum, og det skyldes ikke bare sommervarmen! I dag er aller siste dag av årets Canal Street, og vi har fremdeles masse musikk på lur til dere.

Oh, when the saints…

Vi starter sistedagen med en reprise av førstedagen: Street paraden starter opp klokka 12 og går da fra Torvet, rundt Pollen, til Poppes plass. De er ikke langt unna helgener, de mange musikkglade som stiller opp for å spille for oss, husk å gi dem en skikkelig applaus når de passerer!

Pollenkonserten – en minifestival til spottpris

Den absolutt største «happeningen» denne lørdagen er, som de siste fire årene, Pollenkonserten. Ni timer med musikk, non-stop, på tre scener spredt rundt idylliske Pollen. Fra klokka 14 til rett før midnatt kan du høre hele 10 band og artister!

UPTO88 // JOHNNY B // ANDREW RIPPER // I AM K // NICO D // ISÁK // RAZIKA // ONKLP // NICO & VINZ // VAZELINA BILOPPHØGGERS

Billettprisene er lagt på et minimum; kr 200 for 3-15 år, 400 for de over 15, og 800 for familie (2+3).

Alle restaurantene er med, og du kan fritt gå fra scene til scene eller rett og slett slå deg ned hos et av utestedene og la det de har på menyen leske ganen mens rytmer og toner fra artistene pirrer øregangene. Men det som er ekstra spesielt med Pollenkonserten er at artistene er håndplukket spesielt for ungdom og unge voksne. Med skjenkebånd til de over 18 år, egne trivselsvakter og profesjonelle vakter, legger vi til rette for en flott opplevelse for festivaldebutanter.

For foreldre og de som ikke har noen unge å følge kan vi lokke med sjølveste høggera fra Toten! Her er det bare å synge «Gi meg fri i kveld» og komme seg til byen!

En oversikt over band og spilletider finner du herbilletter kjøper du her. Merk: man behøver ikke være i familie for familiebillett, men barna må være under 15 år.

Verdensdebut på BarneStreet

Ok, riktignok dreier det seg om en verdensdebut i Canal Street-sammenheng, men lell: klokka 11 i morgen formiddag byr BarneStreet på OPERA, med den lokale stjernen Ingrid Vetlesen. Når alle har fått hvilepuls igjen sørger Gnist for Kidz for å regulere den tilbake til salsatakt eller no’ sånt – det må bare oppleves! Også i dag, som alle andre dager, er alt på BarneStreet GRATIS. Møt opp på Teaterplassen fra klokka 11, i tillegg til musikkopplevelsene har vi pusle- og hoppeaktiviteter!

Temakveld nummer fire i Bankgården handler om røtter

På vår nyeste konsertarena Bankgården har vi i år et nytt tema hver kveld – dagens har fått navnet «Roser og tistler». Her byr vi på noe av det ypperste innen norsk country og americana, med kritikerroste Spellemannsvinnere og -nominerte på scenen. Klokka 21 er det Jørund Vålandsmyrs Country Heroes som går på scenen, og klokka 22.30 er det The Northern Belle – med blant annet Åmlijenta Johanne Flottorp – sin tur.
Billetter til «Roser og tistler» kjøper du her.

Jazzhotellets sterke lineup avrundes med stil

På jazzhotellet Clarion Hotel Tyholmen er det kun én konsert i kveld – men hvilken konsert! Fantastiske Arild Andersen Group, med stjerneskuddet Marius Neset, Helge Lien og Håkon Mjåset Johansen, og selvsagt Andersen selv, er av høy internasjonal kvalitet og vil garantert gi publikum valuta for pengene.

De aller aller siste kreftene reservert for Canal Street i år bruker vi nettopp på jazzhotellet. Her blir det jam langt inn i nattetimene, og deilig lounge med DJ Tubbs og DJ Desmond i hotellbaren.

Vi CS i byen til en lørdag i musikkens tegn!