Dette skjedde under Canal Street 2012:

Canned Heat (US) // Veronica Maggio (SE) // Dumdum Boys // Fyrjazz med Kari Bremnes og Ketil Bjørnstad // The Real Thing // Arild Andersen, Tommy Smith (US), Paolo Vinaccia // Nils Petter Molvær // Bestillingsverket 2012: Christianssand String Swing Ensemble // Bugge Wesseltoft // Rául Midòn (US) // Megafon (DK) // Tango Ensillado // Lady Moscow // Admiral P feat. Nico // Gabrielle // Inger Marie band // Litteraturjam // Monica Heldal // Amund Maarud // Jah Ark Manifest // Hanne Kolstø // Håvard & Simen Rem m/venner // Gardians // Ask // Gdank Bonk // Get The Blessing (UK) // Seid // Randy Pavlock (US) // Skånetrafikken // Elly Marvellous // Tania Maria (BRA) // Jethro Tull’s Ian Anderson (UK) // Busi Ncube // Bare Barn Band // Indre Torungen Brass // Lillegaard Trad Band // Humming Hearts // Decoy
Night Sessions lørdag

Night Sessions lørdag

Lørdag og festivalens siste dag! Nå er det bare å ta ut de siste kreftene på Night Sessions!

Festivaltorsdagen du ikke bør gå glipp av!

Festivaltorsdagen du ikke bør gå glipp av!

Gårsdagen var utrolig, og det samme blir festivaltorsdagen! Nyt jazz i gatene, dra på Merdørock for barna, Understreet, litteratur jam, og hovedscenen toppes med DumDum Boys! Med Night Sessions tar vi over sommernatta!

Frakt til fyret!

Frakt til fyret!

Det er bare flygelet som skal fraktes ut til fyret med helikopter, her er informasjon om hvordan publikum kommer seg ut.

Vi er i gang!

Vi er i gang!

Vi har ventet lenge og gledet oss enda lenger – men i dag er endelig Canal Street i gang. Og for en dag det skal bli! Fyrjazz, kirkegårdskonsert og bestillingsverk på en dag.

Festivalen blir til!

Festivalen blir til!

Hurra! Nå er det bare snakk om timer! Vi jobber på. Rigg-gruppa bærer, Kulturhuset transformeres og konsertsalen Store Torungen er blitt et vakkert skue, og de frivillige strømmer til!

Franje – festival i festivalen

Franje er en festival i festivalen, en gruppe som beveger seg helt i ytterkanten. Det er nå andre året vi inviterer denne troppen av kreative performance-kunstnere til oss.

Sponsende artister – Gardians!

Vi har sponsorer og vi har artister – men ikke ofte i samme person. Gardians består av musikere fra sjøforsikringsselskapet GARD. Kanskje er dette fremtiden? Kanskje blir det å spille i jazzband alternativet til Birken og bedriftsfotballen?

Night Sessions fredag

Night Sessions fredag

For en fredag på Night Sessions! Vi får fantastisk blues og rock. Hva er vel bedre enn å komme fra en flott hovedkonsert og få med seg nattens rytmer.

Night Sessions torsdag

Night Sessions torsdag

Night Sessions på torsdag har jamsession med Jah Ark Manifest, dronningen av sampling Hanne Kolstø, og stjerneskuddet Monica Heldal.

Night Sessions onsdag

Night Sessions onsdag

Night Sessions onsdag: Raul Midòn, Megafon og Jamsession med Solveig Andersen. Slipp deg fri – det er festival!

UnderStreet artister 2012

UnderStreet artister 2012

Canal Street har gleden av å invitere til talentscenen UnderStreet 2012. Vinneren får æren av å spille på vår hovedscene i 2013 og et stipend på 50 000 kr fra Sparebanken+.

Night Sessions på Kulturhuset!

Night Sessions på Kulturhuset!

Canal Street 2012 er stolte av å kunne presentere et helt nytt konsept! Arendal Kulturhus vil bli «transformert» og gjort om til en fantastisk arena for Night Sessions med forskjellige typer musikk etter at hovedkonserten er ferdig.

BarneStreet 2012

BarneStreet 2012, mer ELLEVILL enn noen gang! Parade med Bare Barn Band, Lady Moscow på Merdø, Gdank Bonk, rytmeworkshop med Djembe og sjørøveren Knut Elvik på tokt til konsert på Merdøferja!
Se hva som skjedde