Dette skjedde under Canal Street 2015:

Suzanne Vega (US) // Beth Hart (US) // Vamp // Bo Kaspers Orkester (SE) // Bel Canto // Ole Paus // Lillebjørn Nilsen m/Seresta // Violet Road // Bugge Wesseltoft + Dhafer Youssef + Wolfgang Muthspiel + Shri Shriam + Paolo Vinaccia + Anneli Drecker // Jaa9 & OnklP // Andreas Loven «Nangijala» trio // Kevin Bowyer // Åsmund Solbergs «Into the Wild» // Pixel // Ask // Magnolia Jazzband // Chili Vanilla // Hedvig Mollestad trio // Homebird // Lady Moscow // Homebird // Wango // Klepp // Raylee // Indre Torungen Brass // Bård Rannekleiv band // Susie & The Spuds // Bare Barn Band // FLYT m/ Tom Rudi Torjussen // Rasmus & Verdens beste band

Inflasjon i magiske øyeblikk?

Også i dag starter vi med BarneStreet kl 11, på en dag som definitivt kommer til å stå i magiens tegn. Vi byr på aktiviteter og konsert for de yngste, og for de voksne er dagen fylt med sessions, jazzbrønsj, workshop og UnderStreet – begreper som kanskje ikke sier deg så mye ennå, dersom dette er din første tur til Canal Street – men som du kommer til å elske! Og på kvelden – oh, la, la! Ask, Bel Canto, Vamp, Bo Kaspers, Pixel OG Bugge Wesseltoft – du tror det ikke før du får se (høre) det!

Festival Franje

Franje. Hvordan konseptet kom til å ende opp i Arendal er de ikke enige om, de tre nederlenderne foran meg. Var det med båt? Bil? Fly? Eller var det egentlig Arendal som kom til Franje.

Jazzbrønsj med brasseliten

Lillegaard Trad Band har sørgja for eit skikkeleg musikalsk vorspiel, og no er folk klare for meir! Det har samla seg ein haug med folk på Poppes plass denne fantastiske sommardagen i Sørlandets sommarby nr 1.

Sol og spilleglede – Parade!

Endeleg i gang med Canal Street – dette har vi venta på lenge! Barnestreet starta kl 11, og no er det Street Parade, der nok gjennomsnittsalderen er noko høgare. Ikkje så mange ungdommar å sjå, men ein del barnefamiliar og mange godt vaksne.

Let the magic begin (in English)

Finally – the festival is on, and the beat is on! Today’s programme includes the children’s parade – «BarneStreet» – and a common parade around Arendal at 12 noon.

Spennende MASTERCLASS på Tyholmen hotel

Først ut i denne serien var Bugge Wesseltoft og Anneli Drecker, hver for seg og til sist sammen. Det hele tar en times tid. Det som opprinnelig var tenkt som et møte mellom artister og lokale musikere, har utviklet seg til å bli et møte mellom artist og publikum. Derfor er det veldig hyggelig at det kommer mange som har lyst til å høre mer om musikernes bakgrunn og tanker.

Arendal Sessions åpner med fullt trøkk

Vår «artist in residence» Bugge Wesseltoft har invitert med seg et stjernelag til årets Arendals Sessions – festivalen i festivalen. Med seg på laget i kveld har han også Arendals eget stjernelag.

Let the magic begin!

ENDELIG ER VI I GANG – onsdag er dagen vi har venta på i et helt år! Den magiske dag én av Canal Street 2015 kan by på det meste, fra BarneStreet med Bare Barn Band, til nære artistmøter og workshop med Bugge Wesseltoft, Anneli Drecker med flere, Violet Road på Merdø (NB! fyrkonserten er flyttet), åpning av Arendal Sessions og Ole Paus på Arendal kirkegård. Vi imponerer oss selv med denne pangstarten på kanalfestivalen!

Kirkegårdskonsert utsolgt!

Konserten på Arendal kirkegård med Ole Paus er nå utsolgt. Dagspass onsdag er også utsolgt. MEN det er fortsatt mange billetter til fyrkonserten med Violet Road på onsdag – og også bra med billetter igjen de andre dagene!

Fredagsfest!

I dag blir det blant annet jazzpiknik på Lille Skottholmen, en ny runde med Understreet, teater og konsert for barna og ikke minst en skikkelig rockefest på Sam Eydes plass!

KLEPP til hovedscenen!

Vi kan glede dere med et utrolig kult band til hovedscenen – fredag 24. juli som første band ut! Klepp er et modent og spennende band som spiller tung bluesbasert rock med tydelig progtendenser og metallfeeling. Dette er noe å tenne publikum med!

BarneStreet 2015

RASMUS og Verdens Beste Band, LADY MOSCOW, Bare Barn Band, Kristin Blakstad teaterworkshop, Teater LYKKE Klovn, Tom Rudi Torjussen m ”FLYT”, åpen scene, barneparade, og masse gøyale aktiviteter! BarneStreet er på åttende året og smeller til med Pang og moro og litt mystikk!
Se hva som skjedde
Del på: