Talent og sjarm på Understreet

Talent og sjarm på Understreet

Canal Street har en lang tradisjon i å dyrke fram unge talenter på talentscenen Understreet, i samarbeid med Ungdommens Kulturmønstring og Norsk Jazzsenter.

Talentvinnerne Simpelthen!

Talentvinnerne Simpelthen!

Vi har gleden av å presentere et særdeles talentfullt, ungt jazzband til Canal Street – vinnerne av fjorårets talentscene: Simpelthen!

Vi inviterer talenter!

Vi inviterer talenter!

Talentscenen «Understreet» arrangeres hvert år i forbindelse med Canal Street. Vi inviterer nå unge talenter til årets Talentscene!

Scarlet Sea vant på Talentscenen UnderStreet

Scarlet Sea vant på Talentscenen UnderStreet

Første booking til Canal Street 2014 er klar! Etter to dager med Under Street med mye talent samlet og et variert innhold bestemte juryen seg. Espen Larsen, leder av komiteen annonserte at Scarlet Sea hadde vunnet. Gratulerer!

UnderStreet artister 2012

UnderStreet artister 2012

Canal Street har gleden av å invitere til talentscenen UnderStreet 2012. Vinneren får æren av å spille på vår hovedscene i 2013 og et stipend på 50 000 kr fra Sparebanken+.

Talenter du ikke bør gå glipp av! Ambitus

I Bakgården vil en få mulighet til å få med seg talenter – deriblant vil en finne unge med spilleglede og potensielle storstjerner. I dag presenterer vi Ambitus som er en gruppe bestående av musikkelever fra Dahlske videregående skole.

Talentscenen Understreet

UnderStreet er talentscenen for unge musikere i Agder og Telemark og arrangeres i år for fjerde gang. Et samarbeidsprosjekt mellom Canal Street, Sør-norsk jazzsenter, Ungdommens kulturmønstring og Kulturkort for ungdom.