Nyheter om og fra Canal Street 2018:

Bokbad med Tore Renberg og Tønes!

Etter en strålende suksess med bokbad i fjor måtte vi utforske dette videre – med Tore Renberg & Tønes i samtale med forfatteren Benedicte Kroneberg. Og etterfølgende minikonsert med Tore Renberg!

Philip Emilio og Andrew Ripper til BYNatt!

Canal Street støtter BYNatt i Arendal med en utrolig fet gratiskonsert onsdag 25. april! Bli med og vinn billetter til Pollenkonserten. Gå ikke glipp av dette!

Bård Rannekleiv band med Solveig Andersen

Vi kompletterer med dette Pollenkonserten med Bård Rannekleiv Band sammen med Solveig Andersen! Vi synes rett og slett konserten trenger litt voksent krydder i form av sjelfull soul og sugende blues, og lover en fantastisk musikkfest for alle!

Talentvinnerne Simpelthen!

Vi har gleden av å presentere et særdeles talentfullt, ungt jazzband til Canal Street – vinnerne av fjorårets talentscene: Simpelthen!

Takk for musikken, Sven!

Hele Arendals jazzmusiker Sven Lillegaard er død. Han etterlater seg utrolig mange gode musikkminner for flere generasjoner sørlendinger.

Vi inviterer talenter!

Talentscenen «Understreet» arrangeres hvert år i forbindelse med Canal Street. Vi inviterer nå unge talenter til årets Talentscene!

Simen Lyngroth!

Vakker, drømmende og utrolig catchy musikk fra Simen Lyngroth – Vi gleder oss til å oppleve denne talentfulle og lovende unge musikeren live!

Camilla Susann Haug!

Vi har gleden av å presentere Camilla Haug på Canal Street – ”nesten” fra Arendal, har bodd her noen år nå, og har allerede tilført Sørlandets musikkmiljø masse profesjonell kompetanse, vakker musikk og fascinerende spilleglede! Og i høst kom det flottealbumet ”Tusentrinnstrappa”! Det måtte bli festivalbooking!

Kim Larsen på bedringens vei!

Kim Larsen er på bedringens vei – og nå bekreftes det at sommerens norgesturné vil bli gjennomført. Også konserten på Canal Street!

The Harvey Steel Show

Vi inviterer til et fantastisk musikalsk landskap! Midt imellom psykedelia, jazz, kunstmusikk, prog og pop trives The Harvey Steel Show som fisken i vannet.

Ellen Andrea Wang til Canal Street!

Hun er allerede i den europeisk jazzeliten. Vi har gleden av å presentere Ellen Andrea Wang på Canal Street med sin egen fantastiske trio!

Natalie Sandtorv – første jazzslipp!

Vårt første jazzslipp er en fantastisk liveartist! Natalie Sandtorv med band er en eksplosiv opplevelse. I 2016 ble hun kåret til Årets jazztalent.

Tønes til øykonserten!

Vi er utrolig glade for å kunne presentere Tønes på Canal Street – ute på vår tradisjonelle øy-konsert!

Janove, 10cc (UK) og Underwing

Tre nye rocke-acts til hovedscenen fredag 27. juli: Janove, 10cc og Underwing! Fra før har vi Clawfinger og Adam Douglas. For en kveld dette blir!

Lisa Børud, Hkeem, Jah Ark & Nico D!

Enda tre supre artister til Pollenkonserten – Lisa Børud, Hkeem, Jah Ark & Nico D! Med de vi tidligere har sluppet blir dette en fantastisk stjerneparade!

Superslipp: 4 nye fantastiske artister!

Kim Larsen (DK) og Violet Road til torsdagen, Madcon & Julie Bergan til lørdag i Pollen! Vi kan glede dere med et superslipp! Rett og slett.

Billettsalget starter med 4 nye artister!

Fra før har vi bare sluppet Clawfinger – her kommer 4 flotte artister: Sigvart Dagsland, Real Ones, Adam Douglas og The Main Level. Samtidig settes festivalen i salg!

Første slipp 2018: Clawfinger!

Vi har gleden av å presentere neste års første artist allerede: norsk-svenske CLAWFINGER – det utrolig energiske crossover rockebandet, med samfunnskritiske tekster og en knallsterk attityde!